Kokemuksia Katin valmennuksista, koulutuksista ja kursseista.


Kursseista ja koulutuksista

Koulutus (tietoisen elämän valmennuskoulutus) oli erilaisten taitojen oppimisen lisäksi myös syväluotaus omaan sisimpään. Se oli yksi parhaimpia asioita, joita olen itseni hyväksi tehnyt. Koulutus auttoi minua näkemään ajatuksia ja uskomuksia, joilla olen aina rajoittanut itseäni, ja kuukausi kuukaudelta se vapautti minua enemmän ja enemmän luottamaan omiin kykyihini elää aidosti itseni näköistä elämää. Samalla se antoi välineet auttaa myös muita löytämään saman luottamuksen itseensä ja elämäänsä
— -Mia
Tein käänteentekevän oivalluksen siitä kuka Minä Olen. Ymmärsin mikä saa minut säteilemään elämäniloa ja -energiaa. Ymmärsin elämäntehtäväni. Minä Olen -kurssiin osallistuminen on varmasti parasta mitä olen itselleni voinut antaa.
Ihmeellinen kurssi. :) En tiedä mitä tapahtui mutta olen vaan nyt onnellisempi.
— (Minä olen kurssin käynyt)
Oivalsin elämäntehtäväni.
— (Minä Olen kurssilainen)
Uusi maailma avautui minulle, kun aloin näkemään kurssin myötä asioita ja työtäni uudelta kantilta. Voimakas stressini alkoi helpottaa. Ihankuin uusi elämä olis alkanut. Ero itsessäni on valtava. Suosittelen kurssia jokaiselle, sillä itselleni avautui uusi positiivinen ja onnellinen elämä. Viihdyn työssäni ja koko työpaikan ilmapiiri on hiljalleen muuttunut positiivisemmaksi. Positiivisuus todellakin tarttuu. Ota oma onnellisuutesi omiin käsiin. Suosittelen!
— (Minä Olen kurssilainen)

Kokemuksia valmennuksesta

Luottamus tulevaisuuteen ja uusi innostus työntekoon tuli heti hoidon jälkeen. Ihmissuhteet paranivat ja ilmapiiri ja henki tiimissä muuttuivat. Kiitos!
— Tiimin esimies, Hki
Sain selkeyttä keskittyä niihin asioihin, mitä todella haluan yritykseltäni ja lisää luottamusta tulevaisuuteen!
— Johanna, yrittäjä, Hki
Olen saanut selkeyttä siihen, mihin suuntaan haluan yritystäni viedä. Uusi suunta on tuonut muutoksia ja tuntunut vapauttavalta. Tunnen olevani itsevarmempi kouluttajana ja yrittäjänä.
— Tanja, hyvinvointialan yrittäjä
Myynti kasvoi, saimme uusia asiakkaita. Näkymys tulevaisuudesta kirkastui.
— Kauneusalan yrittäjä, Hki
Muistin suunnan, minne yritystäni haluan viedä. Muutoksia tapahtui ja uusia yhteistyökumppaneita löytyi. Rauha ja luottamus tulevaisuuden suhteen!
— Emilia, yrittäjä, Hki
Katin rauhallinen, varma ja maanläheinen ote tuo lempeästi pintaan aratkin aiheet hoidettavaa aina kunnioittaen ja aina hänen parhaakseen toimien. Katin laaja tietotaito ja kokemusperä antavat sävyjä ja syvyyttä eri tulkinnoille.Päämäärätietoinen mutta joustava kouluttaja, joka viljelee paljon esimerkkejä omasta elämästään ja antaa tilaa kaikille. Asiansa hyvin sisäistänyt ja tietorikas, joka kuitenkin uskaltaa luottaa myös intuition ohjaukseen aiheiden käsittelyssä.
— Heli, KTM, Tietoisen Elämän valmentaja-13

Oletko sinä käynyt hoidossa, valmennuksessa, tilaisuuksissa tai kursseilla? Palaute on arvokasta, joten lähetä kokemuksiasi meilitse katille täältä

Kurssi (tietoisen elämän valmentaja), joka muutti minut ja elämäni lopullisesti. Sanoinkuvaamaton kasvun matka itseeni ja yhdessä ryhmän kanssa taivaltaen. Jos tunnet valtavaa vetoa ja innostusta kurssia kohtaan, olet todennäköisesti saman kauneuden edessä.
— Heli, KTM, Tietoisen elämän valmentaja -13